Állomás kereső:
Állomások listája
Vasútvonalak listája


Változások, újdonságok az oldalonMikola állomás első képe megváltozott.
   19 napja - VT22
Szinérváralja állomáshoz első kép került fel.
   19 napja - VT22
Sopron-Déli állomás első képe megváltozott.
   19 napja - VT22
Zalaszentgrót állomás első képe megváltozott.
   19 napja - VT22
Kissebes állomás első képe megváltozott.
   19 napja - VT22
Dunaújváros külső állomás első képe megváltozott.
   19 napja - VT22
Dunaújváros állomás első képe megváltozott.
   19 napja - VT22
Marcali állomás első képe megváltozott.
   1 hónapja - VT22
Kéthely állomás első képe megváltozott.
   1 hónapja - VT22
Zalaszentiván állomás első képe megváltozott.
   1 hónapja - VT22
Gérce állomás első képe megváltozott.
   2 hónapja - VT22
Felsőjánosfa állomás első képe megváltozott.
   2 hónapja - VT22
Zalaegerszeg állomás első képe megváltozott.
   2 hónapja - VT22
Zalalövő állomás első képe megváltozott.
   2 hónapja - VT22
Pankasz állomás első képe megváltozott.
   2 hónapja - VT22
Nagysimonyi állomás első képe megváltozott.
   2 hónapja - VT22
Tiszajenő alsó állomás első képe megváltozott.
   2 hónapja - VT22
 

2009.08.01.
   Nyitottunk egy Gyakran ismétlődő kérdések oldalt is, ahol választ találhattok tipikusan felmerülő kérdésekre. Az oldalt a későbbiekben is bővíteni szándékozunk.

2009.06.23.
   Az eddig összegyűjtött földrajzi koordinátákat mostantól az állomások oldalain megtekinthet?vé is tettük. A linkekre kattintva a pozíció megtekinthető a Google Maps térképén is. Már több mint 1100 állomás és megállóhely koordinátáit összegyűjtöttük, a hiányzó állomásokat egyrészt töltögetjük felfelé, másrészt, aki tud, segíthet néhány koordinátával. A koordináták az alábbi helyekre mutatnak: - állomás esetén a felvételi épület előtti gyalogos kijáró és (valamelyik) átmenő vágány metszéspontját, - megálló esetén azt a pontot a vágányon, ahol a rövid vonatok megállnak (pl. felvételi épület előtt, útátjárónál, stb.)

2008.08.25.
   Bővült a mozaik oldal, mostantól Rövid hírekkel egészítjük ki az egyre színesedő tudósító palettánkat, miután már több mint egy hete, hogy megjelent az oldalon az első Képriport is. A rövid hírek tulajdonképpen gyorslinkek, azokat a híreket linkeljük ide más hírportálokról, amelyek szerintünk nem érdemelnek meg egy egész mozaiknyi közleményt, de azért mindenképpen szeretnénk, ha az olvasóhoz eljutna az információ.

   A képriportokhoz bejelentkezett felhasználók kommentet is írhatnak.

2008.07.14.
   A hozzászólásokhoz képet ezentúl csak bejelentkezés után lehet csatolni. Erre a lépésre azért kényszerültünk, mert a felszólítás ellenére többen akik nem sajátkészítésű fényképeket töltenek fel, a (pontos!) forrást nem jelölik meg, hogy honnan/kitől való a kép. A jövőben ezeket a minket ért kellemetlenségek miatt szigorúbban fogjuk kezelni.

2008.06.07.
   [[eletkepek.php | **Életképek**]] Mostantól egy folyamatosan bővülő fényképalbummal színesítjük az oldal információanyagát, amely a magyar vasutat mutatja be mutatós képekkel a mi szemszögünkből.

2008.05.07.
   Elindult új rovatunk, az Éjszakai képek, ahol az állomásokat teljes sötétségben, az éj leple alatt, lámpákkal megvilágítva mutatjuk be. Az éjszakai képekkel rendelkező állomások listáját folyamatosan bővítjük.

2008.04.28.
   Dizájnváltás történt a főoldalon, az új ikonok véleményünk szerint színesebbé teszik a nyitóoldalt. Levettük a Grafikus menetrend halott ikonját (úgy néz ki, egyenlőre nem lesz belőle bárki által használható menüpont, de nem tettünk le róla teljesen), viszont helyette megjelent egy új ikon: az éjszakai képek. Már csak néhány nap, és elindítjuk az oldalnak az állomásokat éjszakai hangulatban megörökítő és bemutató aloldalát.

Menetrend . Gyorsüzi . Minden jog fenntartva © 2024