Állomás kereső:
Állomások listája
Vasútvonalak listája


  Menetrend


Gyorsüzi
Minden jog fenntartva.
© 2023

Felhasználónév:

Jelszó:

Regisztráció

Regisztráció


Ha még nem regisztráltál oldalunkon, most megteheted. Regisztrált felhasználóink írhatnak csak a fórumokba. A regisztrálás gyors és egyszerű, és azonnal használható is.


Felhasználónév:*
Bejelentkezéshez szükséges felhasználónév. Csak számokat és ékezet nélküli betűket, valamint aláhúzás karaktert használhatsz, és legalább három karakter hosszú legyen


Jelszó:*
A jelszó legalább négy karakter hosszú legyen!


Jelszó mégegyszer:*


Vezetéknév*, keresztnév*


E-mail cím:*

E-mail címemet mások is láthatják

Település, ahol laksz:Weblapod címe:Regisztrációs szabályok
Kérjük az alábbi szabályokat figyelmesen olvasd végig!
   A választott felhasználónév nem lehet védett név vagy elnevezés, közismert ember, művész, popénekes, történelmi személyiség neve vagy beceneve, más érdekeit sértő név vagy elnevezés, nem lehet politikai tartalommal bíró név, obszcén vagy trágár kifejezés, burkolt vagy nyílt reklámhordozó kifejezés, valamint a vasutallomasok.hu rendszerében már létező, vagy ahhoz megtévesztésig hasonlító azonosító. Az üzemeltető ilyen esetekben felkérheti azonosítójuk átnevezésére az ebben érintett regisztrált felhasználóit, vagy törölheti őket rendszeréből. Egy személyhez csak egy regisztrált felhasználónév tartozhat.
   A moderátorok előzetes figyelmeztetés nélkül eltávolíthatnak bármilyen írásos vagy képi anyagot, ha annak témája nem illeszkedik az adott topik témájába, rossz minőségű (kép), korábban már feltöltésre került (duplázás), tartalma másokra nézve sértő vagy provokáló, sérti a jó erkölcs szabályait, trágár szöveget tartalmaz, törvénysértő (más honlapról bemásolt), már eltávolított adatot, szöveget megismétel, az oldallal vagy a moderátorral, tevékenységével szembeszáll, vagy erre bárkit felhív, bátorít. Amennyiben ugyanazon felhasználó részéről a szabálytalanságok sorozatossá válnak, a felhasználó figyelmeztetés nélkül felfüggeszthető vagy kizárható a vasutallomasok.hu rendszeréből.


A regisztrációs űrlap kitöltését követően a fent megadott
e-mail címre elküldjük az aktiváláshoz szükséges linket.
A linkre kattintással válik a regisztráció aktívvá.
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.